Met beide benen in de buurt:

Aan de slag met het materiaal

Met jouw GROEP met beide benen in de buurt

Wat een gave stap hebben jullie genomen om met jouw groep actief betrokken te raken bij de groei en bloei van de buurt. Het hele traject is opgedeeld uit vijf fases en iedere fase bestaat uit een aantal thema’s: momenten om met elkaar na te denken, te delen en plannen te maken voor jouw buurt. Aan het einde ga je met elkaar evalueren en bedenken hoe en of je verder gaat. Het totale proces duurt zolang je zelf wil: afhankelijk van de frequentie en tijd die jullie afspreken. Maar reken op in ieder geval een half jaar, dit is de tijd die je minimaal nodig hebt om het proces zijn werk te laten doen.

Mocht je vastlopen of vragen hebben: meld je dan aan voor een van de online begeleidingsavonden op de eerste maandag van de maand. Hiervoor ontvang je een uitnodiging via de mail. Heb je een vraag die dringend is en niet kan wachten? Neem dan contact op via het contactformulier. We bidden je Gods liefdevolle zegen en nabijheid toe in het hele proces en bij iedere stap die je neemt.

Klik door naar de thema’s

Met jouw KERK met beide benen in de buurt

Wat bijzonder dat je met jouw kerk actief betrokken wil raken bij de groei en bloei van de buurt. Het hele traject is opgedeeld uit vijf fases en iedere fase bestaat uit een aantal thema’s: momenten om met elkaar na te denken, te delen en plannen te maken voor jouw buurt. Aan het einde ga je met elkaar evalueren en bedenken hoe en of je verder gaat. Het totale proces duurt zolang je zelf wil: afhankelijk van de frequentie en tijd die jullie afspreken. Maar reken op in ieder geval een jaar, dit is de tijd die je minimaal nodig hebt om het proces zijn werk te laten doen.

Mocht je vastlopen of vragen hebben: neem dan contact op met de persoon die in jullie gemeente is aangewezen als contactpersoon. We bidden je Gods liefdevolle zegen en nabijheid toe in het hele proces en bij iedere stap die je neemt.

Klik door naar de thema’s

Wil je een voorproefje?

Twijfel je nog of het hele programma iets voor jou of jouw kerk is? We hebben een boekje gemaakt waarbij je een voorproefje kunt nemen. Het bevat vier lessen en geeft je een gevoel van de manier van werken. Ben je benieuwd? Vul het informatieformulier in, dan krijg je het toegestuurd.

Ik wil graag het boekje Kerk met beide benen in de buurt bestellen.

Inspiratie