Fonteinkerk, Buitenpost

wp_reset_postdata(); ?>

Fonteinkerk, Buitenpost

De Fonteinkerk is een christelijke gemeenschap in Buitenpost. We geloven in de oude overtuigingen van het christelijk geloof, maar we leven die in de taal en vormen van vandaag. We komen veel mensen tegen die op zoek zijn naar geloof. Maar we ontmoeten ook mensen die het geloof hebben meegekregen en dit een plek willen geven in hun leven en dat van hun kinderen. Allemaal mensen die worstelen met dezelfde levensvragen als wij.

Wij willen voor jou een gemeenschap zijn om mee onderweg te gaan. Wij bieden een plek waar je mag zoeken, je laten raken en op jouw tijd vinden. We willen er niet alleen zelf wat aan hebben, maar we dromen ervan dat heel Buitenpost er beter van wordt.

In de Fonteinkerk is er ruimte voor iedereen. Je mag gewoon jezelf zijn. Geen plek waar je steeds te horen krijgt wat je moet, maar een plek waar je voortdurend bemoedigd wordt om te ontdekken wie je mag zijn. Hier leren we naar elkaar kijken door Gods ogen. Wat we dan zien zijn kostbare en geliefde mensen.

Adres:

De Fonteinkerk, Buitenpost

De Achtkant 48
9285 VG Buitenpost
0511 542 531

website Fonteinkerk

Jaar:

2020 – 2022

‘Iedere kerk kan opbloeien’

Gerbram Heek, voorganger Fonteinkerk

Onze omgeving

De Fonteinkerk wil volop onderdeel zijn van Buitenpost en de wijdere omgeving. In dit dorp en de gebieden er omheen wonen wij. Dit is de plek waar we van houden. Met de mensen die hier wonen voelen we ons verbonden en hen hebben we lief.

We verlangen niet alleen naar een levende en vitale kerk, maar ook naar een mooi en krachtig dorp. We geloven dat God van deze streek houdt. Hij wil graag dat zowel de mensen als het dorp tot bloei komen. Gedreven door zijn liefde en door onze eigen verbondenheid willen we een waardevolle bijdrage leveren aan onze omgeving.